Den 6. maj deltog JN-Racing i det årlige Motorsportshop Rally Sprint. Det er næsten hjemmebane for teamet idet det bliver kørt i Ring på Fyn. Prøven er en lidt utraditionel rallysprintprøve med et par vejstrækninger krydret med mere traditionelle industriarealer. Der er nogle lange lige strækninger som er afbrudt af chikaner, hvilket betyder at den favorisere de mere motorstærke biler.

Bilen havde været adskilt og malet inden løbet, så det var spændende om det hele nu fungerede. Før starten på første heat var der lidt nervøsitet idet det var næsten 4 år siden førstekøren havde været bag rattet i en rallybil og at andenkøreren var uerfarne Magnus Bager. Efter første heat kunne det konstateres at bilen fungerede men at der var lidt rust der skulle rystes af mandskabet. Tiden var egentligt godkendt, men desværre var der 2 andre deltagere med langt flere hestekræfter som havde hurtigere tider.

De resterende heat blev brugt til at optimere kørslen og give Stig Mejlbjerg et par ture i hans ”gamle” sæde som co-driver.

Dagen endte med en 3. plads i klassen og nr. 19 generelt.

Fra venstre: 3. plads Magnus Bager og Jesper Nielsen 1. plads Chris Venning og Nadia Thygesen 2. plads: Jan Eriksen og Peter Foged