Her inden sæsonstart, stod jeg uden co driver, efter at have erindret at Claudia Lønfeldt Ottesen, i slutningen af sidste år, havde snakket om at hun muligvis kunne tænke sig at komme ud at køre, tog jeg kontakt. Hun var interesseret, og allerede dagen efter, var vi på notekursus, så Claudia kunne få C1 licens. Det bliver spændende at komme ud og give den gas, i den nyoprettede Minirally syd turnering.

Bilen er undergået nogle forbedringer over vinteren. Gearkassen er blevet efterset, efter det lille uheld til yokohamafinalen i Nyborg, hvor det ene 5. gears tandhjul faldt af akslen og lavede en del ravage. Nye tandhjul er blevet monteret, alt er afvasket og nye syncromesh ringe på plads. Endedækslet er også udskiftet da det havde fået en del ”war woons”. For at optimere vægtfordelingen er servopumpen flyttet ind i kabinen foran fodstøtten til co driveren. I de tidligere sæsoner var temperaturen i kabinen ofte ret høj, kombinationen af bandhæmmende køreudrustning og en sortlakeret bil resulterede i ulidelige temperaturer. Dette skulle nu være afhjulpet med et air-scoop i taget, som vil lede kold luft ind i kabinen.

Teamets første optræden bliver Designa Rally Grand Prix i Kongensbro. Dette rallysprint er en god test af notesystem og test af bilen, inden det første minirally, ugen efter på Fyn.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>