Grindsted Motor Klub afviklede en afdeling af Mini Rally Syd og af den Jydsk/Fynske turnering lørdag d. 15.09.2013

Jesper Nielsen, Nyborg stillede til start i sin Peugeot 106 sammen med Jeannette Kvick, Maribo og taktikken var klar fra start: “Vi fører pt JFM og MRS-turneringen så vi vil ikke køre ud og satse hele butikken men vi skal stadig holde tempo og så håbe på vi kan holde Jan H Jørgensen i hans clio bag os da han ligger nummer 2 i mesterskabet.” Udtaler Jesper før start.

Vi fører pt JFM og MRS-turneringen så vi vil ikke køre ud og satse hele butikken men vi skal stadig holde tempo og så håbe på vi kan holde Jan H Jørgensen i hans clio bag os da han ligger nummer 2 i mesterskabet.

Grindsted havde formået at finde nogle rigtig gode og udfordrende prøver og allerede efter de 4 første prøver, førte team’et med 27 sekunder ned til nummer 2. Efter middagspausen begyndte det at regne og der måtte regndæk på. Tempoet var ikke helt så højt men den sorte 106’er formåede alligevel at holde føringen helt til mål og vandt 3. Afd med hele 34 sekunder ned til Jan H Jørgensen og sluttede som 10’er generelt: “Vi har formået at holde bilen på vejen hele vejen igennem selvom de sidste 4 prøver var rigtig våde pga regnen og med det store forspring op til middagspausen, behøvede vi ikke at satse så vi er begge meget tilfredse – både med sejren idag men også med at udbygge vores føring i JFM og MRS-mesterskabet,” fortæller Jeannette ved mål.

 

Andersson

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>